Servicii

Pe o piata dura, in continua schimbare nu poti supravietui decat cu servicii profesionale si de calitate.

Bazandu-ne pe cele de mai sus, ne propunem sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii in domeniu, la preturi corecte!

Imprimarea 3D (în engleza: 3D printing) este un proces de formare a unui obiect solid tridimensional de orice formă, realizat printr-un proces aditiv, în cazul în care straturi succesive de material sunt stabilite în diferite forme. Imprimarea 3D este, de asemenea, considerată distincta de tehnicile de prelucrare tradiționale, care se bazează în principal pe eliminarea materialelor prin metode cum ar fi tăiere sau de foraj (procesele substractive).

Imprimantele 3D permit designerilor să producă într-un timp foarte scurt un prototip. In consecita prototipul poate fi testat și remodelat rapid. Diverse piese, componente, etc. se pot obtine cu ajutorul aparatelor de imprimare, avand forme extrem de complexe. Producția acestor piese prin metode clasice dureaza un timp indelungat, însă folosirea acestor noi tehnologii de imprimare reduce acest interval de timp la cateva de ore. Astfel, timpul câștigat ofera posibilitatea testarii mai multor variante ale componentelor cu scopul dezvoltarii cat mai rapid a solutiei necesare.

O imprimanta 3D este un tip limitat de robot industrial, care este capabil de a efectua acest proces sub control computerizat.

Cu ajutorul curieratului rapid, putem oferi servicii de printare in majoritatea oraselor tarii: Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalau, Satu-Mare, Baia-Mare, Bistrita, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galati, Ramnicu Valcea, Targoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Targu Jiu, Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria, Ploiesti, Bucuresti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Constanta, etc.